over lilly tree

Hoi ik ben Lilly Scholtens uit Bergen.

Ik ben werkzaam als ballet en yoga docente en ben een trotse mamma van 3 meisjes.

Vanaf mijn 4e levensjaar heb ik altijd vol passie en plezier gedanst en ben ik vanaf mijn 12e klassiek opgeleid op de ballet academie te Amsterdam en Arnhem. 

Ik ben dankbaar en blij om nu al mijn ervaring en passie te kunnen delen met alle leerlingen en ze de danstechniek te mogen bij brengen. maar boven alles staat het plezier in dans altijd voorop ... want dansen is t durven dromen met je voeten en elke stap die je zet te volgen met je hart.

Later heb ik de yoga docenten opleiding gevolgd bij Johan Noorloos in Amsterdam en afgerond in 2010.

Nadat flinke pijnmomenten in m’n leven langs kwamen…, kwam yoga op mijn pad en heeft me mentaal en fysiek álles gebracht wat ik nodig had. 

Het vertrouwen terug vinden in jezelf,  je eigen innerlijke kracht , en 't opnieuw bewust leren luisteren naar je eigen lichaam en geest en dat weer in balans brengen.

Yoga heeft mij mezelf terug gegeven!
En Daarom wil ik dit doorgeven!

Als danseres had ik de uitdaging nodig en koos voor de vorm ashtanga; Een pittige vorm van yoga die vraagt om volledige focus.

En omdat ashtanga yoga samen gaat met de ujay breath, wat ik noem" je toverkracht", vind je de rust en stilte  terug in jezelf en land je echt even in dat moment voor jou alleen. In een moment dat alles goed is zoals 't is. En jij goed bent zoals je bent.

Tijdens een actieve flow van verschillende asana's (houdingen) tezamen met die "ujay breath" kom je in een soort meditatieve trance en ben je echt even alleen op je " eiland" of te wel je yoga mat. 

"geen tijd" om je te verliezen in die drukte van je gedachtes.

Maar juist even de volle focus op je eigen lichaam, je eigen ademhaling en je eigen kracht en ontspanning. En je merkt snel dat je elke les " groeit".

Wie ben ik, wat kan ik, waar ligt mijn kracht en waar liggen mijn grenzen en waar wil je naar toe. Met volledige aandacht voel je je zelfvertrouwen zo krachtig groeien op positieve wijze  dat alles wat je wil een weg heeft..en elke droom een toekomst.

Kom langs in mijn yogales en kom thuis bij jezelf...

In 2014 ronde ik mijn holistische kinder yoga therapie opleiding af.

Kinderen in onze wereld  staan vaak bloot aan hoge verwachtingen van nu. Zoals hoge prestatiedruk op school, sport, social media en of gezinssituaties.

En hierdoor met klachten rondlopen zoals buikpijn, hoofdpijn, slaapproblemen, overgevoelig, onrust, angsten, slechte concentratie enzovoorts. 

Die kinderen wil ik graag begeleiden op een zachte mooie manier waardoor ze hun zelfvertrouwen terug krijgen.

op de holistische yoga wijze vinden we samen altijd spelenderwijs de oorzaak en vinden we ook altijd samen spelenderwijs de oplossing waardoor ze de kracht en vertrouwen terug vinden in zichzelf.

Door middel van houdingen, spel, tekenopdrachten, visualisaties en massage oefeningen en meditatieve focus oefeningen, vinden we die weg. 

Het geeft ze zoveel handvatten mee wat weer veel positieve invloed heeft op hun ontspanning , rust, zelfvertrouwen concentratie vermogen, emotionele groei en creativiteit.

De klachten verdwijnen en 't kind durft weer helemaal zichzelf  te zijn vanuit zijn of haar eigen unieke ik.

Ik ben Lilly;
Een mamma 
Een dansjuf 
Een yogajuf
Een holistisch kinderyoga therapeute
Die veel liefde heeft voor elk kind op de wereld, altijd zal doorgaan om mijn horizon te verbreden.  
En boven alles, alle liefde stopt in elke passie die ik zo graag deel en doorgeef ..

Lilly Tree,
When the roots are deep,
There is no reason to fear the wind..